${_('@FAQ@')}$ - ${_('@We\'re Here to Help@')}$

Slik bruker du myQNAPcloud ekstern tilkoblingstjeneste for Kina

QNAP har etablert en dedikert server i Kina for å garantere kvaliteten på eksterne tilkoblinger for myQNAPcloud-brukere i landet. Ved ekstern tilkobling til myQNAPcloud, bør brukere i Kina sørge for følgende.

Bruk myQNAPcloud-nettsiden for Kina.
Gå inn på myQNAPcloud kun ved hjelp av denne nettadressen: https://www.myqnapcloud.cn/

Angi innstillingene for NAS / mobil app-regionen til Kina.
Den eksterne tilkoblingstjenesten blir lokalisert basert på NAS-regioninnstillingene.

For NAS-enheter: Gå til Kontrollpanel> System> Generelle innstillinger> Region, og velg deretter Kina. Denne funksjonen er tilgjengelig i QTS 4.3.5 og nyere versjoner.

For mobil-apper: Gå til appens regioninnstillinger, og velg deretter Kina.

Konfigurer DDNS- og SSL-sertifikattjenesten for Kina.
Angi [enhetsnavn].myqnapcloud.cn som domene.

Når du kjøper SSL-sertifikater, må du sørge for å velge .cn-domenenavnet: myQNAPcloud.cn.

Bruk SmartURL for Kina (https://qlinkto.cn).
SmartURL er en ekstern tilkoblingstjeneste fra myQNAPcloud som automatisk velger den beste tilkoblingen til bruk basert på nettverksmiljøet. Brukere i Kina bør bruke https://qlinkto.cn/[device navn] for å koble til NAS.

${_('@Back@')}$