${_('@FAQ@')}$ - ${_('@We\'re Here to Help@')}$

Het gebruik van myQNAPcloud remote connection service voor China

QNAP heeft een speciale server in China om de kwaliteit van remote verbindingen voor gebruikers van myQNAPcloud in het land te garanderen. Bij het remote verbinden met myQNAPcloud, moeten gebruikers in China zorgen voor het volgende.

Gebruik de myQNAPcloud-website voor China.
Maak alleen verbinding met myQNAPcloud via deze URL: https://www.myqnapcloud.cn/

Stel de regionale instellingen van NAS/mobiele app in op China.
De remote connection service wordt op basis van de regionale instellingen van de NAS gelokaliseerd.

Voor NAS-apparaten: Ga naar Configuratiescherm > Systeem > Algemene instellingen > Regio , en selecteer China. Deze functie is beschikbaar in QTS 4.3.5 en latere versies.

Voor mobiele apps: Ga naar de regionale instellingen van de app en kies China.

Configureer de DDNS en SSL certificaat service voor China.
Stel [device name].myqnapcloud.cn in als het domein.

Zorg bij de aanschaf van SSL-certificaten dat u kiest voor de .cn domeinnaam: myQNAPcloud.cn.

Gebruik de SmartURL voor China (https://qlinkto.cn).
SmartURL is een myQNAPcloud remote connection service waarmee automatisch de beste verbinding wordt gekozen op basis van de netwerkomgeving. Gebruikers in China moeten https://qlinkto.cn/[device name] gebruiken om verbinding te maken met de NAS.

${_('@Back@')}$