${_('@FAQ@')}$ - ${_('@We\'re Here to Help@')}$

Kuinka käytät Kiinan myQNAPcloud-etäyhteyspalvelua

QNAP on perustanut Kiinaan erityspalvelimen varmistaakseen, että maan myQNAPcloud-käyttäjillä on käytössään laadukkaat etäyhteydet. Kun otat Kiinassa yhteyttä myQNAPcloudiin etäyhteyden kautta, varmista seuraavat seikat.

Käytä Kiinan myQNAPcloud-verkkosivustoa.
Käytä myQNAPcloudia vain tämän URL:n kautta: https://www.myqnapcloud.cn/

Aseta Kiina NASin / mobiiliapplikaation alueasetusten maaksi.
Etäyhteyspalvelu lokalisoidaan NASin alueasetusten perusteella.

NAS-laitteet: Siirry kohtaan Ohjauspaneeli > Järjestelmä > Yleiset asetukset > Alue ja valitse Kiina. Tämä ominaisuus on saatavilla QTS:n versiossa 4.3.5 ja uudemmissa versioissa.

Mobiilisovellukset: Siirry sovelluksen alueasetuksiin ja valitse Kiina.

Määritä DDNS- ja SSL-sertifikaattipalvelu Kiinalle.
Määritä verkkotunnukseksi [laitteen nimi].myqnapcloud.cn.

Varmista SSL-sertifikaatteja ostaessasi, että valitset .cn-verkkotunnuksen: myQNAPcloud.cn.

Käytä Kiinan SmartURLia (https://qlinkto.cn).
SmartURL on myQNAPcloud-etäyhteyspalvelu, joka valitsee automaattisesti verkkoympäristön perusteella käyttöön parhaan yhteyden. Kiinassa toimivien käyttäjien tulee käyttää osoitetta https://qlinkto.cn/[laitteen nimi]muodostaakseen yhteyden NASiin.

${_('@Back@')}$