${_('@FAQ@')}$ - ${_('@We\'re Here to Help@')}$

Sådan bruger du myQNAPcloud fjernforbindelsestjenesten til Kina?

QNAP har etableret en dedikeret server i Kina for at sikre kvaliteten af ​​fjernforbindelser til myQNAPcloud-brugere i landet Ved fjernforbindelse til myQNAPcloud, skal brugere i Kina sikre sig følgende.

Brug den kinesiske myQNAPcloud-hjemmeside.
Tilgå kun myQNAPcloud ved hjælp af dette URL:https://www.myqnapcloud.cn/

Konfigurér indstillingerne for NAS-/mobil-appregioner til Kina.
Fjernforbindelsestjenesten vil blive lokaliseret ud fra NAS-regionsindstillingerne.

For NAS-enheder: Gå til Kontrolpanel > System > Generelle indstillinger > Region, og vælg derefter Kina. Denne funktion er tilgængelig i QTS 4.3.5 og højere versioner.

For mobil-apps: Gå til appens regionsindstillinger, og vælg derefter Kina.

Konfigurér DDNS- og SSL-certifikattjenesten til Kina.
Angiv [enhedens navn]].myqnapcloud.cnsom domænet.

Når du køber SSL-certifikater, skal du sørge for at vælge .cn-domænenavnet: myQNAPcloud.cn.

Brug SmartURL til Kina (https://qlinkto.cn).
SmartURL er en myQNAPcloud fjernforbindelsestjeneste, der automatisk vælger den bedste forbindelse baseret på netværksmiljøet. Brugere i Kina skal bruge https://qlinkto.cn/[device name] for forbindelse til NAS.

${_('@Back@')}$